Joyce van Losser
Joyce van Losser
Woonkamerontwerp, Keukenontwerp, Slaapkamerontwerp, Kinderkamerontwerp, Badkamerontwerp, Kleuradvies, Indelingsadvies, Verlichtingsadvies, Stylingsadvies, Maatwerk Ontwerp, Zakelijke ruimtes
Landelijk, Modern, Klassiek, Industrieel, Vintage, Japandi, Bohemien, Scandinavisch, Hotel Chique, Exotisch, Botanisch, Basic, Tijdloos, Kleurrijk
Overijssel

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in de regio Wierden? Love Your Interior Stylist Joyce staat voor je klaar om jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe inrichting, wilt verbouwen of verhuizen, Joyce helpt je graag met een passend en persoonlijk interieuradvies.

“Mijn naam is Joyce en ik geloof dat een goed interieurplan begint met het begrijpen van jouw wensen en behoeften. Samen zullen we deze vertalen naar een werkbaar ontwerp dat perfect aansluit op jouw levensstijl. Indien gewenst kan dit ontwerp omgezet worden naar een 3D visualisatie met een fotorealistisch beeld, zo zie je vooraf het eindresultaat!”

Laat je verrassen door haar creativiteit en expertise. Ze gaat verder dan alleen het esthetische aspect en zorgt ervoor dat jouw interieur ook functioneel en praktisch is. Het belangrijkste is dat Joyce maatwerk levert; jouw persoonlijke stijl en smaak staan centraal in het ontwerp, zodat jouw interieur een weerspiegeling wordt van wie jij bent. Samen met Joyce maak je van jouw huis een plek waar je je helemaal thuis voelt.

“Ik help je bij het maken van keuzes op het gebied van kleuren, materialen, indeling, meubels en verlichting, zodat jouw interieur echt tot leven komt. Naast mijn creatieve ontwerpstudio werk ik reeds ruim 10 jaar als adviseur in een meubelzaak waar ook alle praktische aspecten van een interieur dagelijkse kost zijn.”

Interieuradvies regio Wierden

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor professioneel interieuradvies in de regio Wierden. Love Your Interior Stylist Joyce staat voor je klaar om jouw droominterieur te realiseren. Neem contact op en ontdek hoe zij jou kan helpen om van jouw huis een thuis te maken.

Contactformulier Joyce

Na het invullen van dit formulier neemt LYI stylist Joyce zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismaking-afspraak.

Portfolio

Scroll naar top