Jet
Woonkamerontwerp, Slaapkamerontwerp, Kinderkamerontwerp, Kleuradvies, Indelingsadvies, Verlichtingsadvies, Stylingsadvies
Landelijk, Modern, Klassiek, Industrieel, Japandi, Scandinavisch, Hotel Chique, Basic, Tijdloos
Overijssel

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in de regio Zwolle? Love Your Interior Stylist Jet, eigenaar van Kragt in Styling, staat voor je klaar om jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Met haar ervaring in de vastgoedsector en haar passie voor interieur en styling heeft Jet haar liefde en kennis gebundeld.

“Ik ben Jet Kragt, interieurontwerper, stylist en eigenaar van Kragt in Styling. Al van jongs af aan heb ik een grote interesse in alles wat te maken heeft met wonen, sfeer en styling. Als liefhebber van woonbladen, kleur en interieur heb ik besloten om te doen wat ik het allerliefste doe: jouw woonwensen omzetten in werkelijkheid!”

“Samen met jou creëren we een plek die echt bij je past. Met een optimale indeling en de juiste kleuren en materialen zetten we een sfeervol interieur neer dat perfect aansluit bij jouw woon- en leefbehoeften. Ik luister naar jouw wensen, denk met je mee en vertaal dit naar een uniek interieurontwerp.”

Jet biedt passend interieurdesign, interieurontwerp en interieuradvies aan. Of je nu een specifieke ruimte wilt aanpakken of je hele woning wilt transformeren, ze helpt je graag op weg. Haar doel is om een harmonieus en inspirerend interieur te creëren waarin jij je thuis voelt.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor professioneel interieuradvies in de regio Zwolle. Love Your Interior Stylist Jet van Kragt in Styling staat voor je klaar om jouw droominterieur werkelijkheid te maken.

Kragtinstyling.nl

Contactformulier Jet

Na het invullen van dit formulier neemt LYI stylist Jet zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismaking-afspraak.

Portfolio

Scroll naar top