LYI Stylist Selien voor de regio Oost- en West-Vlaanderen
Selien van den Berghe
Woonkamerontwerp, Keukenontwerp, Slaapkamerontwerp, Kinderkamerontwerp, Badkamerontwerp, Kleuradvies, Indelingsadvies, Stylingsadvies, Maatwerk Ontwerp, Zakelijke ruimtes
Modern, Klassiek, Industrieel, Vintage, Japandi, Bohemien, Scandinavisch, Hotel Chique, Botanisch, Basic, Tijdloos, Kleurrijk
Limburg

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in de regio Oost- en West-Vlaanderen? Love Your Interior Stylist Selien staat voor je klaar om jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kleuren op de muur of een complete make-over, Selien helpt je graag met een passend en persoonlijk interieuradvies.

“Mijn naam is Selien en mijn specialiteit is het vormgeven van interieurs om je leven gemakkelijker én aangenamer te maken. Ik ontwerp voor jou een duurzaam interieur met als basis een geoptimaliseerd en tijdloos indelingsplan, waarin circulatie en lichtinval centraal staan. Hieraan voegen we lagen van materialen, texturen en kleuren toe om zo de juiste mood te creëren en een heel persoonlijk en karaktervol geheel te bekomen.”

Zowel in de interieuradviezen als volledige 3D-ontwerpen reikt Selien creatieve en verrassende oplossingen aan. “Ik begeleid je tijdens je renovatie, opfrisbeurt of nieuwbouw van 1 enkele ruimte tot je volledige woning.”

Laat je verrassen door haar gebruik van kleur en materiaal, creatieve ideeën en goede sfeermakers. Ze gaat verder dan alleen het esthetische aspect en zorgt ervoor dat jouw interieur ook functioneel en praktisch is.

Interieuradvies regio Oost- en West-Vlaanderen

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor professioneel interieuradvies in de regio Oost- en West-Vlaanderen. Love Your Interior Stylist Selien staat voor je klaar om jouw droominterieur te realiseren. Neem contact op en ontdek hoe zij jou kan helpen om van jouw huis een thuis te maken.

Contactformulier Selien

Na het invullen van dit formulier neemt LYI stylist Selien zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismaking-afspraak.

Portfolio

Scroll naar top