LYI Stylist Lieke Eggink
Lieke Eggink
Woonkamerontwerp, Keukenontwerp, Slaapkamerontwerp, Kinderkamerontwerp, Kleuradvies, Stylingsadvies
Modern, Vintage, Bohemien, Hotel Chique, Botanisch, Basic, Kleurrijk
Gelderland

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in de regio Gelderland? Love Your Interior Stylist Lieke staat voor je klaar om jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kleuren op de muur of een complete make-over, Lieke helpt je graag met een passend en persoonlijk interieuradvies.

“Als interieurstylist en creatief doener ben ik altijd tussen de stoffen, stalen, verf samples en accessoires te vinden. Een sfeer creëren die jullie verwachtingen overtreft: voor mij niets leuker dan dat!”

Laat je verrassen door haar gebruik van kleur en materiaal, creatieve ideeën en goede sfeermakers. Ze gaat verder dan alleen het esthetische aspect en zorgt ervoor dat jouw interieur ook functioneel en praktisch is.

“Mijn klanten worden net als ik blij van een warm, kleurrijk, en speels interieur. Ik maak graag een sfeervol geheel van een ruimte en ben niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. Opvallende tint opende muur? Groot statement in de ruimte? Onverwachte combinaties? Doen we! Waar anderen twijfelen pak ik door. Dat maakt mij tot een interieurstylist met lef, niet bang voor een flinke portie kleur.”

Enthousiast over haar stijl en nieuwsgierig naar meer? Maak kennis met Lieke en breng samen met haar jullie ideale interieur in kaart. Een huis waar je je écht thuis voelt, met een sfeer die jullie verwachtingen overtreft.

Interieuradvies regio Gelderland

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor professioneel interieuradvies in de regio Gelderland. Love Your Interior Stylist Lieke staat voor je klaar om jouw droominterieur te realiseren. Neem contact op en ontdek hoe zij jou kan helpen om van jouw huis een thuis te maken.

Contactformulier Lieke

Na het invullen van dit formulier neemt LYI stylist Lieke zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismaking-afspraak.

Portfolio

Scroll naar top