Sanne Kooloos
Sanne Kooloos
Woonkamerontwerp, Keukenontwerp, Slaapkamerontwerp, Kinderkamerontwerp, Badkamerontwerp, Kleuradvies, Indelingsadvies, Verlichtingsadvies, Stylingsadvies, Maatwerk Ontwerp, Zakelijke ruimtes
Landelijk, Japandi, Scandinavisch, Hotel Chique, Tijdloos
Zuid-Holland

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in de regio Pijnacker? Love Your Interior Stylist Sanne staat voor je klaar om jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kleuren op de muur of een complete make-over, Sanne helpt je graag met een passend en persoonlijk interieuradvies.

“Het laten samensmelten van het ‘praktische’ en het ‘esthetische’ is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Samen met jou een sfeervol interieur creëren dat écht bij je past en waar je trots op kunt zijn. Maar ook een interieur waarbij de ruimte optimaal benut wordt en wat je ondersteunt in je dagelijkse bezigheden. Kortom, een interieur waar jij je 100% thuis voelt; dat is mijn missie!”

Laat je verrassen door haar gebruik van kleur en materiaal, creatieve ideeën en goede sfeermakers. Ze gaat verder dan alleen het esthetische aspect en zorgt ervoor dat jouw interieur ook functioneel en praktisch is.

“Dat een stijlvolle uitstraling niet per se duur hoeft te zijn, kan ik je bewijzen. Ik vind voor jou de leukste meubels, het mooiste behang, de meest prachtige accessoires en alles binnen jouw eigen budget. En echt niet alles hoeft altijd nieuw aangeschaft te worden. Het is duurzaam en juist leuk om bijzondere items, waar jij blij van wordt als je ze dagelijks ziet, te integreren in je nieuwe interieur. Misschien zelfs wel extra uit te lichten. Dat maakt je huis ook echt je thuis.”

Interieuradvies regio Pijnacker

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor professioneel interieuradvies in de regio Pijnacker. Love Your Interior Stylist Sanne staat voor je klaar om jouw droominterieur te realiseren. Neem contact op en ontdek hoe zij jou kan helpen om van jouw huis een thuis te maken.

Contactformulier Sanne Kooloos

Na het invullen van dit formulier neemt LYI stylist Sanne zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismaking-afspraak.

Portfolio

Scroll naar top