Anja van Heusden
Anja van Heusden
Woonkamerontwerp, Keukenontwerp, Slaapkamerontwerp, Kinderkamerontwerp, Badkamerontwerp, Kleuradvies, Indelingsadvies, Verlichtingsadvies, Stylingsadvies, Maatwerk Ontwerp, Zakelijke ruimtes
Modern, Klassiek, Japandi, Scandinavisch, Hotel Chique, Basic, Tijdloos
Noord-Holland

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in de regio Noord-Holland? Love Your Interior Stylist Anja staat voor je klaar om jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Lukt het jou niet om eenheid te creëren in je interieur? Ben je toe aan een geheel nieuwe inrichting? Verbouwingsplannen?  Of heb je een nieuw huis gekocht en wil je graag hulp bij de inrichting? An kan je helpen bij al je interieur vragen. Van een interieuradvies aan huis tot een volledig maatwerk interieurontwerp. Zij vertaalt jouw wensen in een interieur waarin je thuis komt…

“Ik ben Anja van Heusden. An word ik door velen genoemd. Vandaar dat ik werk onder de naam An Interieurontwerp. Mensen blij maken met een interieur wat geheel bij hen past. Van een huis een thuis maken. Puzzelen met de ruimte, de meubels. Een uitdaging die ik met beide handen aangrijp. Ik ben nuchter en praktisch ingesteld. Een mooi en leefbaar interieur is waar ik voor sta.”

Laat je verrassen door haar gebruik van kleur en materiaal, creatieve ideeën en goede sfeermakers. Ze gaat verder dan alleen het esthetische aspect en zorgt ervoor dat jouw interieur ook functioneel en praktisch is.

“Ik kan mij goed verplaatsen in jouw woonstijl en houd rekening met het door jou aangegeven budget. Trends zijn leuk, maar moeten wel bij jou passen. Ik vind het belangrijk dat de basis van jouw interieur staat als een huis en je hier lang plezier aan beleeft. Door kleine details, zoals bijvoorbeeld accessoires of een kunstwerk, zo nu en dan te veranderen, blijft jouw interieur up to date.”

Interieuradvies regio Noord-Holland

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor professioneel interieuradvies in de regio Noord-Holland. Love Your Interior Stylist Anja staat voor je klaar om jouw droominterieur te realiseren. Neem contact op en ontdek hoe zij jou kan helpen om van jouw huis een thuis te maken.

Contactformulier Anja

Na het invullen van dit formulier neemt LYI stylist Anja zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismaking-afspraak.

Portfolio

Scroll naar top