Tineke de Vries
Tineke de Vries
Woonkamerontwerp, Slaapkamerontwerp, Kinderkamerontwerp, Kleuradvies, Indelingsadvies, Verlichtingsadvies, Stylingsadvies
Landelijk, Modern, Industrieel, Vintage, Scandinavisch, Hotel Chique, Botanisch, Basic, Tijdloos, Kleurrijk
Friesland

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in de Friesland? Love Your Interior Stylist Tineke staat voor je klaar om jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kleuren op de muur of een complete make-over, Tineke helpt je graag met een passend en persoonlijk interieuradvies.

“Mijn naam is Tineke en ik werk graag met natuurlijke materialen in combinatie met verschillende kleuren. En ik heb een voorliefde voor planten! Ook oude meubels weer een nieuw leven in blazen vind ik erg belangrijk. Soms heb je met kleine aanpassingen al een groots resultaat! ”

Laat je verrassen door haar gebruik van kleur en materiaal, creatieve ideeën en goede sfeermakers. Ze gaat verder dan alleen het esthetische aspect en zorgt ervoor dat jouw interieur ook functioneel en praktisch is.

“Ik ben op de hoogte van de interieur trends van nu en vind het leuk om deze terug te laten komen in mijn ontwerpen. Of je nu advies nodig hebt voor een oude woonboerderij of een nieuwbouwwoning, ik pas me aan naar jouw wensen en help je graag tot een mooi eindresultaat.”

Interieuradvies Friesland

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor professioneel interieuradvies in Friesland. Love Your Interior Stylist Tineke staat voor je klaar om jouw droominterieur te realiseren. Neem contact op en ontdek hoe zij jou kan helpen om van jouw huis een thuis te maken.

Contactformulier Tineke

Na het invullen van dit formulier neemt LYI stylist Tineke zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismaking-afspraak.

Portfolio

Scroll naar top