LYI Stylist Laurence Scheyvaerts
Laurence Scheyvaerts
Woonkamerontwerp, Keukenontwerp, Slaapkamerontwerp, Kinderkamerontwerp, Badkamerontwerp, Indelingsadvies, Verlichtingsadvies, Stylingsadvies, Maatwerk Ontwerp, Zakelijke ruimtes
Modern, Japandi, Scandinavisch, Botanisch, Basic, Tijdloos
Limburg

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in de omgeving van Antwerpen? Love Your Interior Stylist Laurence is jouw partner voor het creëren van een interieur waar je je helemaal thuisvoelt. Laurence runt een toonaangevend interieurvormgevingsbureau in Antwerpen, gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte oplossingen voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Als je op zoek bent naar persoonlijk interieuradvies aan huis, renovatiebegeleiding of projectinrichting in Antwerpen en omgeving dan ben je bij Laurence aan het juiste adres. Haar expertise strekt zich uit over diverse sectoren, van het transformeren van woningen tot het optimaliseren van bedrijfsinterieurs. Laat je verrassen door haar gebruik van kleur en materiaal, creatieve ideeën en goede sfeermakers. Ze gaat verder dan alleen het esthetische aspect en zorgt ervoor dat jouw interieur ook functioneel en praktisch is.

Interieuradvies Antwerpen

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor professioneel interieuradvies in Antwerpen en omgeving. Love Your Interior Stylist Laurence staat voor je klaar om jouw droominterieur te realiseren. Neem contact op en ontdek hoe zij jou kan helpen om van jouw huis een thuis te maken.

Contactformulier Laurence

Na het invullen van dit formulier neemt LYI stylist Laurence zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismaking-afspraak.

Portfolio

Scroll naar top