Geraldine Gits
Geraldine Gits
Woonkamerontwerp, Slaapkamerontwerp, Kinderkamerontwerp, Kleuradvies, Stylingsadvies
Japandi, Scandinavisch, Hotel Chique, Kleurrijk
Noord-Holland

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in Amsterdam? Love Your Interior Stylist Geraldine staat voor je klaar om jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kleuren op de muur of een complete make-over van je interieur. Geraldine helpt je graag met een passend en persoonlijk interieuradvies.

Mijn benadering is altijd oplossingsgericht. Ik geloof dat een goed ontworpen ruimte niet alleen mooi moet zijn, maar ook functioneel en afgestemd op jouw behoeften. Daarom ben ik flexibel en gebruik ik mijn creativiteit om unieke oplossingen te vinden.”

Laat je verrassen door haar gebruik van kleur en materiaal, creatieve ideeën en goede sfeermakers. Voor Geraldine gaat het niet alleen om esthetiek; het draait om het creëren van ruimtes die een verhaal vertellen en die bij jou persoonlijkheid past.

“Laten we samen een reis beginnen vol creativiteit en persoonlijke stijl. Laten we samenwerken aan een ruimte die echt als de jouwe aanvoelt.”

Interieuradvies Amsterdam

Ben je op zoek naar een professionele interieurstylist die jou kan helpen met het realiseren van jouw droom interieur? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor professioneel interieuradvies in Amsterdam. Love Your Interior Stylist Geraldine staat voor je klaar om jouw droominterieur te realiseren. Neem contact op en ontdek hoe zij jou kan helpen om van jouw huis een thuis te maken.

Contactformulier Geraldine

Na het invullen van dit formulier neemt LYI stylist Geraldine zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismaking-afspraak.

Portfolio

Scroll naar top