Reviews

LYI
Reviews
Karin
Karin
Sint-Oedenrode
Lees verder
Wij zijn begonnen met het bouwen van een Brabants boerderijtje.Voor mij was het super fijn om in deze begin fase van de bouw al te starten met de inspirerende cursus van Mignon, zodat ik de opgedane kennis op tijd kan toepassen. Bedankt Mignon!
Ellen
Ellen
Groenlo
Lees verder
Vanmiddag een ontzettende leuke, gezellige, perfect georganiseerde middag gehad; Love Your Interior Event bij Woondock Duiven! Met o.a. interessante lezingen van Mignon zelf (waaronder ‘Kleur in je interieur’), de mogelijkheid om met een personal shopper op stap te gaan en diverse andere, leuke workshops. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Een erg inspirerende middag!! Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!! Thnx Mignon voor dit top event!
Moniek
Moniek
Winterswijk
Lees verder
Cursus Instagram – Duidelijke, heldere en enthousiaste uitleg. Door zelf aan de slag te gaan en samen de foto’s te bespreken zet je snel grote stappen. Absolute aanrader voor iedereen die met Instagram aan de slag wil!!
Linda
Linda
Coevorden
Lees verder
Ik heb de cursus gedaan en ons woonkamer is super geworden….zeker de moeite waard en de investering heb je er zo weer uit…
Harriette
Harriette
Oss
Lees verder
Erg leuke, interessante en gezellige cursus! In vier middagen van moodboard tot lichtplan. Veel van opgestoken!
Anouk
Anouk
Duiven
Lees verder
Ik heb de cursus ontzettend leuk ervaren op de gave locatie van Blend. Een relaxte en ongedwongen sfeer. Ondanks mijn verwachtingen had ik aan alle vier de lessen evenveel. Van moodbord tot kleurenplan, en zelfs het verlichtingsplan wat tegen mijn verwachtingen in ging!
Marieke
Marieke
Elst
Lees verder
Vind je het ook zo lastig om een bepaalde stijl toe te passen in je interieur en weet je niet hoe en waar te beginnen? Volg dan zeker de cursus bij Mignon! Goede adviezen, begrijpbare theorie en leuke praktijk opdrachten zorgen ervoor dat je na je cursus vol zelfvertrouwen aan de slag kunt! Los van de gezelligheid.
Annelies
Annelies
Gouda
Lees verder
Gisteren de allerlaatste avond gehad van de cursus! Wat heb ik veel geleerd! Mignon maakt je enthousiast en zorgt ervoor dat je er ook zelf mee aan de slag gaat! Pluspunt vind ik dat ze ook durft aan te geven op het moment dat ze vind dat iets minder geschikt is. Ik weet nu veel meer wat voor invloed kleur en licht heeft op je interieur! Nu maar snel in de praktijk gaan brengen!
Renate
Renate
Arnhem
Lees verder
Gezelligheid, vak kennis en een super creatieve omgeving. (cursus locatie Blend) Een inspirerende cursus waarbij ik mijn grootste verandering leerde kennen. Je interieur inrichten door middel van gevoel en niet alleen door te denken wat klopt of mooi is.
Linda
Linda
Den Haag
Lees verder
Ons plan was op onze zolder te gaan verbouwen, maar waar en hoe begin je? Ik weet wat ik leuk vind maar om alles samen te laten komen vind ik nogal een uitdaging. Het leuke vind ik dat ik samen met een professionele stylist een compleet interieur plan heb gemaak! Samen met een vriendin hiervoor ingeschreven. Was voor mij win, win, win, win! Leuke avonden, compleet interieur plan na afloop, zelf gedaan en professioneel advies! Het plan ligt er en de realisatie is nu in volle gang! Kan deze cursus alleen maar meer dan aanbevelen!
Sjoukje
Sjoukje
Dinxperlo
Lees verder
Vandaag een hele interessante, leerzame en gezellige cursus interieurstyling gehad bij Wooncafé LEF met Mignon van Love your interior en Kris#. Veel bruikbare tips gekregen waar ik zeker mee aan de slag ga!!
Carola
Carola
Groenlo
Lees verder
De love youre interior cursus was inspirerend en leerzaam! Gewoon erg leuk om zo tijdens 4 lesavonden goede tips, trucs te leren en om je eigen woonstijl te ontdekken en toe te passen. Ik vond het top! Een aanrader
Danielle
Danielle
Duiven
Lees verder
De LYI interieur cursus, is een inspirerende en leerzame cursus. Hoe leuk om 'out of the box' je eigen interieurplan te maken in 4 weken tijd. Dit alles onder deskundige begeleiding in een ontspannen sfeer. Ik zeg: doen!

Wil je ook een review plaatsen?

Design won't save the world. But it domn sure makes it look good.

Klaar om jouw interieurplan te maken?

Scroll naar top