Reviews

Op deze pagina vind je reviews die mensen ons gegeven hebben na deelname aan een van onze interieurstyling cursussen in Nederland. Wil je ook een review plaatsen? Dat kan via deze link!

Wij zijn begonnen met het bouwen van een Brabants boerderijtje.Voor mij was het super fijn om in deze begin fase van de bouw al te starten met de inspirerende cursus van Mignon, zodat ik de opgedane kennis op tijd kan toepassen.
Bedankt Mignon!

Karin, Sint-Oedenrode

Cursus Instagram – Duidelijke, heldere en enthousiaste uitleg. Door zelf aan de slag te gaan en samen de foto’s te bespreken zet je snel grote stappen. Absolute aanrader voor iedereen die met Instagram aan de slag wil!!

Moniek, Winterswijk

Erg leuke, interessante en gezellige cursus! In vier middagen van moodboard tot lichtplan. Veel van opgestoken!

Harriette, Oss

Ik heb de cursus gedaan en ons woonkamer is super geworden….zeker de moeite waard en de investering heb je er zo weer uit…

Linda, Coevorden

Vind je het ook zo lastig om een bepaalde stijl toe te passen in je interieur en weet je niet hoe en waar te beginnen? Volg dan zeker de cursus bij Mignon! Goede adviezen, begrijpbare theorie en leuke praktijk opdrachten zorgen ervoor dat je na je cursus vol zelfvertrouwen aan de slag kunt! Los van de gezelligheid.

Marieke, Elst

Ik heb de cursus ontzettend leuk ervaren op de gave locatie van Blend. Een relaxte en ongedwongen sfeer. Ondanks mijn verwachtingen had ik aan alle vier de lessen evenveel. Van moodbord tot kleurenplan, en zelfs het verlichtingsplan wat tegen mijn verwachtingen in ging!

Anouk, Duiven

Gezelligheid, vak kennis en een super creatieve omgeving. (cursus locatie Blend) Een inspirerende cursus waarbij ik mijn grootste verandering leerde kennen. Je interieur inrichten door middel van gevoel en niet alleen door te denken wat klopt of mooi is.

Renate, Arnhem

Gisteren de allerlaatste avond gehad van de cursus! Wat heb ik veel geleerd! Mignon maakt je enthousiast en zorgt ervoor dat je er ook zelf mee aan de slag gaat! Pluspunt vind ik dat ze ook durft aan te geven op het moment dat ze vind dat iets minder geschikt is. Ik weet nu veel meer wat voor invloed kleur en licht heeft op je interieur! Nu maar snel in de praktijk gaan brengen!

Annelies, Gouda

Vanmiddag een ontzettende leuke, gezellige, perfect georganiseerde middag gehad; Love Your Interior Event bij Woondock Duiven! Met o.a. interessante lezingen van Mignon zelf (waaronder ‘Kleur in je interieur’), de mogelijkheid om met een personal shopper op stap te gaan en diverse andere, leuke workshops. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Een erg inspirerende middag!! Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!! Thnx Mignon voor dit top event!

Ellen, Groenlo

Onder begeleiding van Mignon kun je tijdens haar cursus in 4x 3 uurtjes een fijn plan voor je eigen interieur op tafel leggen. Ze is helder in haar uitleg en begeleidt je zonder dat je eigen inbreng verloren gaat. Ondanks de grootte van de groep was er voldoende aandacht voor iedereen. Door tijdens de les zelf aan de slag te gaan met materialen en kleuren wordt het eigen initiatief enorm gestimuleerd. Er is zeker ruimte om als groep met elkaar in overleg te gaan waardoor plannen nog beter worden. Mignon verstaat haar vak, kan er erg gepassioneerd over vertellen en weet dat, het lijkt moeiteloos, op de groep over te brengen. Sluit je deze cursus af zonder passend interieurplan, dan heeft het toch echt aan jezelf gelegen. Mij staat nu thuis een fijne klus te wachten….

Susanne, Arnhem

“Naast dat het elke week erg gezellig was onder gelijkgestemden, vond ik het leuk om met de ideeën die ik had een moodboard te maken en aan de hand van de tips van Mignon alles om te kunnen zetten naar een mooi en sfeervol interieurplan.”

Olga, Nijmegen