Dé nieuwsbrief voor de interieurliefhebber

Het is onze missie om jou te inspireren je woondromen waar te maken! Waarom? Wij vinden het heel belangrijk dat jouw interieur een plek is waar jij je thuis voelt en jij jezelf kunt zijn. Zodat je het beste uit jezelf kunt halen!

Daarom willen we maar al te graag al onze kennis en inspiratie met je delen rondom interieur, zodat jij een interieur kunt creëren waar je van houdt!

Schrijf je in voor de LYI nieuwsbrief bomvol interieurinspiratie en dan ontvang je regelmatig handige interieurtips en heel veel interieurinspiratie in je mailbox. Ook delen we ontwikkelingen rondom onze interieur cursussen, laten we resultaten en binnenkijkers van oud-cursisten en onze interieuradviezen zien, vertellen we over de laatste trends op het gebied van interieur en styling en delen we noviteiten op de markt van toonaangevende merken. Zo ben jij altijd up-to-date en kun je je laten inspireren door al het moois rondom interieur!

Vul het onderstaande formulier in en je krijgt snel de eerste LYI interieur nieuwsbrief met handige tips en inspiratie in je mailbox.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul je gegevens in en je ontvangt snel de LYI nieuwsbrief.

Scroll naar top