Stop je witte dekbed maar in de kast en fleur de boel op met de nieuwste collectie van Beddinghouse! De nieuwe collectie bestaat uit zeven story’s en één daarvan is “House Warming”. Een ontzettend leuke story met diepe warme kleuren, weelderige patronen en grafische prints. Dat in combinatie met de kleuren donkerblauw, okergeel en zachtroze zorgen ervoor dat je bed ineens een hele andere look krijgt.

 

Dekbedovertrek Foix

Foix is een modern dekbedovertrek met blokken. De blokken zijn opgebouwd uit de kleuren blauw, roze, groen, geel, oker, zand en taupe. Het perfecte dekbed om je kamer weer een frisse, levendige look te geven. Foix is gemaakt van zacht 100% katoensatijn.

 

Dekbedovertrek Moos

Moos heeft een klassieke bloemenprint en bestaat uit de kleuren wit, zand, zwart, grijs en antraciet. Het dekbed is gemaakt van 100% katoensatijn en daardoor krijgt het een mooie glans en voelt het glad en luxe aan. Prachtig in een rustige kamer met zachte kleuren of juist gecombineerd met een kleur uit het dekbed.

 

Dekbedovertrek Joya

Joya heeft een moderne verspringende blok in verschillende blauwgroen en geel kleuren. Dit dekbedovertrek is gemaakt van brushed twill cotton. Dit is heerlijk zacht en ademend. Joya is ontzettend goed te combineren en maakt je kamer lekker speels!

 

Ben je al nieuwsgierig geworden naar de andere dekbedden uit deze leuke story? Ga dan snel naar www.beddinghouse.nl/

 

Bron: www.beddinghouse.nl