NIEUW: Online Interieurstyling Cursus

Heb jij je al aangemeld voor de Nieuwste Online Interieurstyling Cursus?

 

Zit je savonds aan de buis gekluisterd als er weer een nieuwe Make over op tv is om daarna weer verder te dromen over jouw nieuwe interieur? Dan hebben we nu dé oplossing voor jou! Op 22 mei kan jij namelijk starten met onze nieuwste cursus:

De Online Interieurstyling Cursus

 

 

Je bent creatief en wilt je interieur aanpakken, maar waar begin je? Bij verbouwingsplannen moet je keuzes maken maar welke keuzes zijn dan de juiste? Kan ik diverse interieurstylen combineren met elkaar en hoe dan? Rekening houden met je oude meubels, eenheid en balans creëren. Welke kleur is nou de juiste? Lekker gesetteld in je nieuwbouwwoning alleen mis je nu de sfeer nog.. Veel gestelde vragen! Herken jij jezelf hier in? Volg dan onze nieuwste online cursus want aan het eind van het 8 weekse traject van de Online Interieurstyling Cursus heb jij de antwoorden op al deze vragen.

Nu ben je vast nieuwsgierig geworden wat je dan allemaal kan gaan verwachten van deze Online Interieurstyling Cursus. Tijdens de acht weken gaan we aan de slag met 8 modules.

 

First things first, we beginnen natuurlijk met de basis. Want hoe begin je nou eigenlijk met het maken van een Interieurplan? In de eerste week ga je de basis van je interieurplan zetten, een moodboard! Van oldskool plakken tot de digitale variant. We vertellen je welke interieurstijlen er allemaal zijn en welke eigenlijk heel veel op elkaar lijken. En wist je dat een programma van eisen ook een must is voor een geslaagd Interieurplan?

 

 

De tweede week staat in teken van de ruimte oftewel een plattegrond maken. Hoe teken je op schaal? Ook hierbij laten we je de digitale mogelijkheden zien.

 

Week drie, de lichtinval. Misschien is het je wel eens gebeurd. Je zocht een mooie kleur uit bij de bouwmarkt en eenmaal op de muur viel hij totaal anders uit. HELP! Na deze week gebeurd jou dit niet nog eens. We vertellen je namelijk het effect van lichtinval in jouw interieur en hoe je dit toepast op kleuren.

 

This is the fun part,YES week vier! Nu ga je aan de slag met het materialenplan. Welke materialen kan je het beste met elkaar combineren? En wat al die verschillende materialen kunnen doen voor de akoestiek.

 

In week vijf ga je aan de slag met een meubelplan. Word het een grote lounge bank of misschien toch een minimalistisch design. Welk meubel past nou eigenlijk bij welke stijl?

 

Almost there! Week zes, tijd voor die finishing touch! Je bent er bijna en om het af te maken duiken we deze week in de styling. We vertellen je alle tips and tricks die je wilt weten op gebied van styling. Want je interieur maak je pas echt af met de kleine details.

 

Week zeven is de week van de verlichting, iets wat door velen onderschat word. Verlichting kan je interieur maken of breken. Zoveel prachtige armaturen, maar welke soorten zijn er dan eigenlijk allemaal. En hoe maak je nou een goed verlichtingsplan?

 

In week acht hebben we nog een aantal extra modules voor je. Zo kan je de module trends volgen waarna je helemaal op de hoogte bent van de laatste interieur trends of de keuken module. Na deze acht weken hopen we jou te hebben geïnspireerd en heb je je eigen Interieurstyling plan gecreëerd!

 

Tijdens het acht weekse traject zijn er meerdere Q&A Webinars in de besloten Facebook Pagina waar je terecht kan met al je vragen. En waar we elkaar nog meer kunnen inspireren!

 

Ben je enthousiast geworden en wil je je direct aanmelden klik dan hier.

 

 

Scroll naar top