Vandaag dromen we weg met de dekbedden van Dekbed Discounter.

Wanneer ik momenteel door mijn slaapkamerraam kijk draai ik me liever nog een keertje om. De meeste weilanden zien nog wit van de sneeuw en oh wat is het toch nog koud buiten! En als ik heel eerlijk ben dan maakt dit heerlijk zachte dekbed overtrek gemaakt van 100% katoen van Dekbed Discounter het er ook niet veel makkelijker op.

 

 

Dit frisse en stylevolle dekbedovertrek van Dekbed Discounter kan in diverse slaapkamers toegepast worden of je nou houdt van Scandinavisch, modern of misschien wel landelijk. Het overtrek is aan één zijde voorzien van een heel subtiel donker grijs ruitpatroon en aan de andere zijden heeft het overtrek een smal maar stylevol licht grijs streepje. Ook zijn de kussenslopen voorzien van beide motieven. Dit geeft je dus de mogelijk om zo nu en dan eens af te wisselen tussen beide patronen. Ik ben fan van de subtiele grijze streepjes, het geeft mijn Scandinavische slaapkamer net een fijn chic randje. Welke is jouw favoriet?

 

 

Het dekbedovertrek Pico grijs van Dekbed Discounter is verkrijgbaar in drie verschillende maten:

  • 140 x 200/220 inclusief 1 kussensloop
  • 200 x 200/220 inclusief 2 kussenslopen
  • 240 x 200/220 inclusief 2 kussenslopen

Ik ga vanavond heerlijk wegdromen onder dit heerlijk zachte dekbedovertrek van Dekbed Discounter. Mocht jij nou ook zo happy worden van dit dekbedovertrek klik dan hier om het overtrek te bestellen zodat ook jij binnen kort weg droomt onder dit heerlijke dekbedovertrek. Ben je op zoek naar een andere kleur of print? Neem dan ook zeker even een kijkje. Het aanbod is zo divers dat er ook voor jou vast iets bij zit.

 

Sweet dreams!