Meld je aan voor de Masterclass Money Making Mindset

Vind jij het als (beginnend) interieurprofessional lastig om een goede prijs te bepalen voor je aanbod? Wij herkennen jouw gevoel. Elke maand stop je veel tijd en energie in de interieurs van je opdrachtgevers en zorg je ervoor dat zij het resultaat krijgen waar ze altijd van droomden. Maar toch baal je aan het einde van de maand van de hoeveelheid geld die op je rekening staat. Hoe zorg je ervoor dat je jezelf het salaris kunt uitbetalen waar je altijd al van droomde? Mignon deelt graag haar tips in een online masterclass over geld ‘Money Making Mindset’ via Build Your Interior Business!

Masterclass interieurprofessional geld verdienen

Herken jij je hierin?

  • Je haalt ontzettend veel plezier uit je werk, maar vraagt je soms toch af waar je het voor doet;
  • Je weet niet hoe je het salaris kunt uitbetalen waar je altijd al van droomde;
  • Je bent ervan overtuigd dat je meer kunt vragen voor je aanbod, maar hoe kun je dit zelfverzekerd doen?

Online masterclass over geld

Dan is onze masterclass over geld ‘Money Making Mindset’ misschien wel iets voor jou. We geven deze masterclass op dinsdag 31 augustus 2021 om 19:30 uur. In deze masterclass leren we je alles over jouw money mindset, de impact van jouw kennis op je prijzen, de do’s en don’ts bij het bepalen van jouw prijs en we leren je een realistische prijs te bepalen. Zo kun jij antwoord geven op de vraag: wat ben jij waard?

Kortom, een masterclass waarna jij als interieurprofessional zelfverzekerd de prijzen durft te vragen die je waard bent!

Wil je meer weten over de masterclass? Alle informatie vind je hier. Of ben jij al enthousiast en wil je je meteen aanmelden? Dat kun je hier heel gemakkelijk doen.

Scroll naar top