Interieurstyling cursussen & workshops van Love Your Interior

Wil jij ook je woondromen waarmaken?

Wil je ook aan de slag met je interieur en je woondromen waarmaken?

Check dan ons volledige interieurstyling cursus aanbod hieronder of boek een speeddate met een van onze stylisten!

En aarzel niet als je vragen hebt! mail ons dan gerust!

Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan

Is jouw droom een nieuw Interieur? Een Interieur dat bij jou en je wensen past? Dan kan je natuurlijk een interieurstylist of interieurontwerper inschakelen om je daarbij te helpen! Maar wat misschien nog wel leuker is, om het zelf te doen!
Speciaal daarvoor hebben we deze cursus ontwikkeld waarbij jij onder deskundige begeleiding je eigen Interieurplan maakt!

Workshop kleur & materiaal

Wil je graag aan de slag met kleur in je huidge interieur maar weet je niet zo goed hoe en waar je moet beginnen?

Doe dan mee met de kleur en materialen workshop. Tijdens deze 3 uur durende workshop krijg je heel veel info over kleuren en materialen en hoe je deze goed kunt toepassen in je interieur, passend bij jouw stijl en persoonlijke smaak.

8 weekse online interieurstyling cursus

Maak in 8 weken tijd jouw eigen interieurplan met onze nieuwe online interieurstyling cursus.

Lekker vanuit huis in je eigen tempo aan de slag met alle opdrachten en het maken van je eigen interieurplan. Iedere twee weken een online Q&A voor antwoord op al je vragen of doe mee aan de VIP versie waarbij je twee keer kunt skypen en twee uur lang Live shoppingadvies krijgt! Lees snel verder voor meer info.

 

“Vind je het ook zo lastig om een bepaalde stijl toe te passen in je interieur en weet je niet hoe en waar te beginnen? Volg dan zeker de cursus bij Mignon! Goede adviezen, begrijpbare theorie en leuke praktijk opdrachten zorgen ervoor dat je na je cursus vol zelfvertrouwen aan de slag kunt! Los van de gezelligheid.”
– Marieke, Elst

Kom langs voor een speeddate!

Onze passie is jou te helpen je woondromen waar te maken, hiervoor hebben we verschillende cursussen ontwikkeld maar je kunt ook een afspraak maken voor een speeddate. Op die manier kunnen we intensief samen aan de slag en je ondersteunen op verschillende punten.

De kosten van een speeddate bedragen 30,- per half uur.

Je bepaalt zelf waar je het tijdens de speeddate over wilt hebben, zorg van te voren dat je zoveel mogelijk informatie verzameld. Neem een plattegrond, foto’s, sfeerbeelden en eventueel stalen mee zodat we de tijd optimaal kunnen benutten! Heb je meer tijd nodig? Dat is geen probleem, we kunnen altijd extra tijd voor je inplannen!

Wij kunnen je helpen met:

  • Kleur
  • Materialen
  • Indeling
  • Verlichting
  • Accessoires
  • Meubelen

Boek een afspraak voor een speeddate met een van onze stylisten!

MAUREEN BRINKHOF FOTOGRAFIE-21

Wil je dagelijks een dosis Love Your Interior?
Volg ons dan op Instagram