Interieurstyling cursussen van Love Your Interior

Wil jij ook je woondromen waarmaken?

Wil je ook aan de slag met je interieur en je woondromen waarmaken?

Check dan ons volledige interieurstyling cursus aanbod hieronder of boek een speeddate met een van onze stylisten!

En aarzel niet als je vragen hebt! mail ons dan gerust!

8 weekse online interieurstyling cursus

Maak in 8 weken tijd jouw eigen interieurplan met onze nieuwe online interieurstyling cursus.

Lekker vanuit huis in je eigen tempo aan de slag met alle opdrachten en het maken van je eigen interieurplan. Iedere twee weken een online Q&A voor antwoord op al je vragen of doe mee aan de VIP versie waarbij je twee keer kunt skypen en twee uur lang Live shoppingadvies krijgt! Lees snel verder voor meer info.

 

Interieurstyling cursus; Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan

Is jouw droom een nieuw Interieur? Een Interieur dat bij jou en je wensen past? Dan kan je natuurlijk een interieurstylist of interieurontwerper inschakelen om je daarbij te helpen! Maar wat misschien nog wel leuker is, om het zelf te doen!
Speciaal daarvoor is deze cursus ontwikkeld waarbij je in 4 weken tijd onder deskundige begeleiding je eigen Interieurplan maakt!

1-Daagse interieur styling cursus

Wat is nou eigenlijk interieurstyling? Heel simpel gezegd betekent het, het stylen van je interieur. Maar eigenlijk is het veel meer dan dat! Want iedereen heeft zijn eigen style en hoe vertaal je dat nou?
De Cursus Digitale Interieurstyling is bestemd voor iedereen die het leuk vindt om met interieur bezig te zijn en wilt leren over stijlen, kleuren en trends.

Online workshop digitaal moodboard maken

Nu komen we met iets nieuws en dat is een online workshop waarbij we jou met behulp van een handig werkboek en een aantal video’s uitleggen hoe je met (gratis) online programma’s een digitaal moodboard kunt maken en wat nu echt belangrijk is bij het maken van een goed moodboard!

Are you in?

“Vind je het ook zo lastig om een bepaalde stijl toe te passen in je interieur en weet je niet hoe en waar te beginnen? Volg dan zeker de cursus bij Mignon! Goede adviezen, begrijpbare theorie en leuke praktijk opdrachten zorgen ervoor dat je na je cursus vol zelfvertrouwen aan de slag kunt! Los van de gezelligheid.”
– Marieke, Elst

Kom langs voor een speeddate!

Onze passie is jou te helpen je woondromen waar te maken, hiervoor hebben we verschillende cursussen ontwikkeld maar je kunt ook een afspraak maken voor een speeddate. Op die manier kunnen we intensief samen aan de slag en je ondersteunen op verschillende punten.

De kosten van een speeddate bedragen 30,- per half uur.

Je bepaalt zelf waar je het tijdens de speeddate over wilt hebben, zorg van te voren dat je zoveel mogelijk informatie verzameld. Neem een plattegrond, foto’s, sfeerbeelden en eventueel stalen mee zodat we de tijd optimaal kunnen benutten! Heb je meer tijd nodig? Dat is geen probleem, we kunnen altijd extra tijd voor je inplannen!

Wij kunnen je helpen met:

  • Kleur
  • Materialen
  • Indeling
  • Verlichting
  • Accessoires
  • Meubelen
MAUREEN BRINKHOF FOTOGRAFIE-4

Boek een afspraak voor een speeddate met een van onze stylisten!

MAUREEN BRINKHOF FOTOGRAFIE-21

Wil je dagelijks een dosis Love Your Interior?
Volg ons dan op Instagram