We did it! De eerste Instagram fotostyling cursus zit erop.

Samen met Maureen gaf ik (Marieke) de eerste Loveyourinterior Instagram fotostyling cursus. Met een gezellige groep van vijf dames gingen we van start. Benieuwd of iedereen aan het einde van de dag als Instagram pro naar huis zou gaan begonnen we met de cursus.

 

Instagram cursus food styling

 

Je kent het vast wel. Je scrolt door je tijdlijn en vergaapt je aan al die gave foto’s die voorbij komen. Iedere dag weer doe je een flinke dosis inspiratie op. Je vraagt je vast af hoe zij dat nou doen, en misschien wil jij zelf ook wel van die gelikte foto’s op jou Instagram. Dat kan! Tijdens onze Instagram fotostyling cursus leren we jou namelijk alle tips and tricks die je nodig hebt om die perfecte foto te maken.

Je vindt het leuk om anderen te inspireren met jouw interieur, misschien heb je een grote voorliefde voor bakken of je wilt je favoriete hobby delen. Met de Instagram fotostyling cursus leer jij hoe je nou zelf die foto’s maakt. Een gezellige en creatieve dag waarbij we gaan brainstormen over jou doel. Dit is namelijk erg belangrijk voor de kant die je op wilt met je Instagram profiel.

 

instagram-cursus-cursisten

 

Tijdens de Instagram fotostyling cursus gaan we aan de slag met de diverse functies die je hebt om je foto’s te bewerken. Ook hebben we het over filters en waarom je dit wel of niet kan toepassen. Het is belangrijk dat je weet hoe je een goeie compositie maakt, ook daarbij helpen we je. Zo weet jij aan het eind van de dag precies welke styling tricks je toe kan passen.

 

instagramcursus-fotostyling

 

Van al die creativiteit en fotografie krijgen we honger! Daarom krijg je van ons een heerlijke lunch aangeboden tijdens de Instagram fotostyling cursus. In de tussen tijd is er genoeg ruimte voor al jou vragen, brainstorm sessies en geven we je tips voor de volgende praktijkopdracht.

Wil je ook graag een keer deelnemen? Dat kan op 11 december met de speciale kersteditie!

Meld je snel aan via de volgende link: Instagramcursus