Kleurinspiratie met Vestingh Paint populairste kleur: Mushroom

Het kleurenpallet van Vestingh Paint is er in vele kleuren en biedt daardoor ontzettend veel mogelijkheden. Het kleurenpallet bestaat uit warme tot zachte kleuren. Met onder andere de meest populairste verfkleur; namelijk Mushroom no.287. Een zachte, subtiele zandtint, net van het wit af waardoor je binnen no-time meer warmte in de ruimte realiseert.

 

Verfkleur Mushroom no.287

Een van de populairste verfkleuren van Vestingh Paint is de kleur Mushroom no.287. Een groot favoriet op dit moment. Mushroom is een zachte neutrale kleur die behoort tot de collectie Neutrals van LAB Paint. De kleur past goed in het rijtje van rustige, natuurlijke tinten. Zand en beige kleuren. Een subtiele tint die met van alles is te combineren

Om je een idee te geven van hoe je Mushroom op elke mogelijk manier kan combineren, hebben wij een aantal kleurencombinaties gemaakt. Met Mushroom in de hoofdrol. Dit om goed te kunnen zien hoe je deze basiskleur het best op verschillende manieren kan combineren en kan toepassen.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden hoe je de verfkleur Mushroom kan combineren met verschillende materialen. Drie verschillende stijlen maar allemaal met de populairste kleur van Vestingh Paint.

Vestingh Paint Mushroom met groen

Een klassiek moderne uitstraling

De verfkleur Mushroom is goed te combineren met elke kleur. Zo ook met de kleur groen. Bij deze kleurencombinatie krijg je vooral het gevoel van eenheid en rust. Door de visgraat vloer samen met het groene behang en het hoogpolige vloerkleed krijg je een klassieke maar moderne uitstraling.

Vestigh Paint Mushroom kleurinspiratie

Warme aardetinten met lef

De tweede kleurencombinatie is vooral iets meer gedurfd. Opvallender en sprekender maar wel met gevoel van eenheid passend in het plaatje. Zo zie je dat Mushroom rust geeft aan het sprekende terra/oranje.

Mushroom Vestingh Paint met pastelkleuren

Zachte kleuren voor zomer in huis

De laatste kleurencombinatie is een combinatie van alle zachte kleuren. Een spring in het veld door alle gekleurde bloemen, maar door de verfkleur Mushroom zie je dat het uiteindelijk een zachter geheel word en krijgt.

Wist je dat wij via Build Your Interior Business met de PRO deelnemers altijd een bezoekje brengen aan de showroom van Vestingh Paint. Maar ook in onze LYI inspiratiestudio vind je een kleurenwand waar je alle kleuren terug kunt vinden.

 

Scroll naar top