Met welke kerst styling hopen we jou te inspireren?

Haal je kerstmuts van zolder, ga op pad voor die gezellige boom en zet de warme chocolade melk maar klaar want het mag weer!

 

lichtsnoer

 

Droom je al van een gezellige witte kerst of is al die kerst styling niets voor jou en houdt je het liever een beetje subtiel? Of misschien ga je veel liever zelf aan de slag met een leuke DIY! De aankomende weken staan in het teken van de kerst styling voor jouw interieur. Om alvast in de sfeer te komen vertel ik je daarom vandaag wat je de komende weken allemaal kan verwachten.

Heb jij stiekem je boom al van zolder gehaald of ga je toch liever voor een echte mooie Deense Nordmann? Maar je kan het dit jaar natuurlijk ook eens anders aanpakken.. Wat dacht je van een houten kerstboom? Deze week leg ik je in een blog uit hoe je nou helemaal zelf die gave houten boom in elkaar draait.

 

sneekpeak-houten-kerstboom

 

En zo heb ik nog een paar leuke opties voor je! Je kan tenslotte geen kale boom neer zetten. Ben je al nieuwsgierig geworden? Dan moet ik je toch even plagen want die andere opties houden we nog even geheim! Geloof me met deze tips is de kerst styling voor jouw interieur helemaal christmas-proof dit jaar!

Naast een aantal hele leuke DIY’s hebben we daarnaast een aantal leuke printables voor je gemaakt!

En voor wat de cadeaus betreft? Daar hoef je je dit jaar helemaal geen zorgen over te maken. We hebben namelijk 10 cadeau tips voor je! Maar psst.. die cadeaus moeten ook ingepakt worden. Natuurlijk hebben we daar aan gedacht! Hou ons dus de komende weken in de gaten voor leuke inpak tricks en nog veel meer kerst styling inspiratie.