Word lid van het LYI interieurstylisten team!

Krijg interieuropdrachten via het LYI platform en vergroot ondertussen jouw kennis en ervaring als interieurprofessional én ondernemer.

Als gepassioneerd interieurprofessional herken je het volgende:

Wat als je via het LYI netwerk interieuropdrachten krijgt doorgestuurd, die je vervolgens via jouw eigen interieurbedrijf kunt uitvoeren. Wij zorgen voor de klanten, jij doet de rest!

Daarnaast profiteer je van vele voordelen zoals o.a.:
Vraag de gratis brochure aan

Enthousiast geworden van deze voordelen? Er zijn er nog meer! Vraag hiervoor de gratis brochure aan en ontdek wat het membership nog meer te bieden heeft. Ook handig wanneer je alles nog eens rustig wilt teruglezen!

Het LYI stylisten membership is iets voor jou als je:
Word LYI member en sluit je aan bij het interieurstylisten team

LYI stylisten membership

299
249 per maand
  • Vermelding op de website van LYI met een eigen portfolio pagina en link naar jouw website
  • Professionele fotoshoot van 3 projecten/binnenkijkers per jaar.
  • Direct toegang tot het partner netwerk met interessante commissie mogelijkheden
  • Voor de totale inhoud van het membership: download de gratis brochure!

LYI membership selectieprocedure

LYI stylist word je niet zomaar, maar gebeurd op basis van een selectieprocedure. Tijdens deze procedure wordt gekeken of jij past binnen het LYI stylisten team. Enthousiast geworden over het membership? Dan ontvangen wij graag de volgende gegevens van je om de selectieprocedure op te starten.

Voeg dit samen tot een wetransferbestand en mail dit vervolgens naar info@loveyourinterior.nl. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie!

Wij zorgen voor klanten, jij doet de rest!

Waarom het LYI stylisten membership?

Mijn naam is Mignon van de Bunt. Al ruim 16 jaar ondernemer en founder van mijn eigen interieurontwerpstudio: Mignon van de Bunt interiordesign, Love Your Interior, Build Your Interior Business en van de Bunt interieur.

Toen ik jaren geleden begon met ondernemen geloofde ik al heel erg in de kracht van samenwerken. Mijn favoriete uitspraak is dan ook: delen is vermenigvuldigen.

Inmiddels durf ik dan ook te zeggen dat we binnen Love Your Interior enorm veel kennis en knowhow in huis hebben. Daarnaast werken we samen met de tofste interieurmerken en ben ik blij met partners als o.a. Woninginrichting Aan Huis, Sanitairwinkel en Vestingh Paint.

Mijn grootste doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het realiseren van hun woondroom, om op die manier een fijn thuis te creëren. Ik geloof er dan ook in dat wanneer we dit samen doen, we alleen maar meer mensen hierbij kunnen helpen.

Dat is ook precies de reden dat ik het LYI stylisten membership heb opgezet. Zodat jij de kans krijgt om jouw interieurbedrijf landelijke bekendheid te geven en we er samen voor zorgen dat steeds meer huizen als een thuis mogen voelen.

Want delen is vermenigvuldigen of het nu gaat om kennis, expertise, naamsbekendheid, bereik of het zorgen voor een fijn thuis.

Scroll naar top