Huis in kerstsfeer!

De kerst is toch echt wel een van de leukste periodes van het jaar, althans dat vind ik 😉

Zeker nu met het winterse weer is het fijn om het extra gezellig in huis te maken, lekker de kerstboom opzetten, versiering overal en heerlijk de haard en kaarsjes aan!

Vandaag mogen jullie een kijkje nemen in mijn kersthuis! Hoewel ik het ‘normaal’ echt niet nodig vind overal accessoires in huis te hebben staan (ik vind dat accessoires vooral iets moeten bijdragen en waardevol moeten zijn).

Met kerst vind ik het juist wel leuk om extra uit te pakken! Als je al eerder een binnenkijker van ons huis hebt gezien dan weet je misschien al dat roze en groen echt mijn kleuren zijn. In onze boom dan ook roze en groen, gecombineerd met wit en goud! Lekker veel versieringen en natuurlijk ook veel lekkers op tafel!

Ik wens iedereen alvast veel plezier met het in kerstsfeer brengen van je huis en alvast een hele fijne december maand gewenst!

In januari starten we weer met een heel aantal cursussen verdeeld in het land, weet je nou na het weghalen van je kerstboom echt niet meer wat je met je interieur aan moet? Meld je dan zeker aan!

We leren je in 4 weken tijd hoe jij een goed interieurplan kunt maken zodat je gedegen aan de slag kunt!

Check hier voor de beschikbare datums>>>>>

p.s. no worries onze stippie (konijn) staat niet op het menu hoor 😉

foto’s; Hennie van Belkom

Scroll naar top