Ga jij je woondromen waarmaken in 2017!?

Ik hoop het van wel, want niets is zo fijn dan dat de plek waar je woont of werkt echt jouw plek is, waar jij kunt zijn wie je bent en het beste uit jezelf kunt halen!

2016 was voor mij een heel bijzonder jaar, naast de al bestaande interieurstudio was daar een idee voor een cursus, een cursus waarbij cursisten hun eigen interieurplan konden maken. Dat idee groeide in een jaar uit naar iets veel groters. Eerst alleen een cursus bij mij om de hoek, vervolgens cursussen door heel Nederland, een eigen website volgde en we bedachten ook twee hele leuke nieuwe aanvullende cursussen. Inmiddels durf ik wel te zeggen dat Love Your Interior zo langzaamaan een platvorm begint te worden waar je terecht kan voor inspiratie, advies en het volgen van hele leuke cursussen die jou helpen je woondromen waar te maken.

In 2016 hadden we maar liefst 94 cursisten aan tafel verdeeld over 17 cursussen, hadden we een heel tof event in juni met 60 gasten en is het LYI team uitgegroeid van 1 naar 5 personen!

Mijn doel voor 2017 is om nog meer mensen te helpen hun woondromen waar te maken door middel van de cursussen en om nog meer mensen met ons online magazine te mogen inspireren!

In 2017 gaat ook onze online cursus starten, komt er een nieuw event, leuke nieuwe samenwerkingen en zullen we jullie online blijven inspireren via Facebook, instagram en Pinterest met beeld maar ook met filmpjes (ja ook wij stappen over die drempel heen 😉 )

Daarnaast komt er ook een leuke nieuwe Free Printable online, dus wil je de huidige (leuke posters) nog downloaden doe dat nu dan nog even snel!

Ik maar ook het hele team heeft er weer zin in om in 2017 te gaan knallen!

Ik wens jou een heel mooi WOONTASTISCH nieuw jaar!

Liefs,

Mignon