Een landkaart aan de wand?

Inmiddels wonen wij alweer een aantal maanden in ons nieuwe huis en worden onze wanden langzaam maar zeker gevuld.

Wij zijn gek van reizen, voor de fun en ook voor het werk. Zodoende was de beslissing al snel gemaakt om daar toch echt iets mee te doen.

Toen ik gevraagd werd of ik onze volgers kennis wilde laten maken met wereldkaarten.nl hoefde ik daar natuurlijk niet lang over na te denken!

Op ons kantoor hangt nu een prikbord met wereldkaart waar we de bestemmingen van de afgelopen paar jaar op kunnen prikken maar belangrijker nog de bestemmingen die er de komende tijd aankomen!

Deze wereldkaart komt dus van wereldkaarten.nl en is de kurk versie met wit. Maar er zijn nog veel meer leuke varianten! Voor onze middelste overweeg ik de wereldkaart op canvas te bestellen, hij heeft ook al een wereldbol en vind het vooral heel interessant om uit te zoeken waar welke dieren leven! Een leuke tip dus voor op de kinderkamer!

De andere wanden zijn nu onderhand ook al gevuld met een aantal items die tijdens mijn zoektocht naar leuke wanddecoratie op ons pad kwamen. Nieuwsgierig welke blijf ons dan zeker volgen.

En weet je wat nog leuker is, ik mag aan een van onze volgers een kadobon ter waarde van 50,- weg geven die jij naar eigen wens kunt besteden!

Hoe je mee kunt doen? Volg ons instragram account @loveyourinterior_  plaats een reactie onder het betreffende bericht die over deze winactie gaat en laat ons jouw favoriete bestemming weten en tag twee vrienden die deze actie ook niet mogen missen!

De winnaar maken we op 1 november bekend!

 

Scroll naar top