Deze kerst wil je misschien wel eens iets anders. Wij hebben drie ideëen voor je!

Misschien ben je verhuisd en je weet je nu even geen raad meer waar je deze kerst nou met die grote kerstboom heen moet? Of wil je het dit jaar gewoon eens compleet anders aanpakken? Dan heb ik in deze blog een paar leuke ideeën voor je.

Tegenwoordig kan je een boom in elke maat en materiaal krijgen. Hoe leuk is het om daarom eens voor iets totaal anders te kiezen deze kerst? Geef je muur een kerst make-over met een doek met een gave print van een kerstboom erop! Dan heb je toch een kerstboom maar dan wel eentje die veel minder ruimte inneemt en zo kan je toch nog de cadeaus onder de boom kwijt. Maak het doek af met een paar leuke hangers of een lichtsnoer met kleine lichtjes.

kerstboom-op-doek

Bron: Pinterest

Liever helemaal geen boom in de kamer? Wat dacht je van een hippe kerstkrans of een paar kerstballen met een tikkeltje groen? En wat het nog leuker maakt is dat je deze  dus heel gemakkelijk zelf kunt maken!

 

kerstbal-met-een-tintje-groen

Bron: Pinterest

Wat heb je nodig? Een aantal transparante kerstballen, groen naar keus bijvoorbeeld eucalyptus of paar takjes dennen passen ook helemaal bij het thema! Verwijder het haakje voorzichtig van de kerstbal en knip een takje eucalyptus of dennen en stop deze in de kerstbal. Plaats het haakje weer terug en voilá daar is jou eigen trendy kerst bal met een groen randje! Leuk om ze te bundelen aan een hip touw en op te hangen, voor in de kerstboom of leuk voor in een schaal.

Kan jouw interieur wel een stoere kerstboom gebruiken? Ga dan voor een houten variant!

houten-kerstboom

Je kan een houten kerstboom bij diverse winkels kopen. Maar hoe leuk is het om je eigen houten kerstboom te maken? Ben je creatief en vindt je het leuk om aan de slag te gaan? Lees dan maandag verder in een nieuwe blog waarin ik je alles vertel hoe je deze boom zelf maakt en af styled!