De eerste digitale interieurstyling cursus is een feit!

Het blijft altijd spannend, de eerste keer.. Hoe gaan de mensen reageren? Missen we nog iets? Zal iedereen met een hoofd vol inspiratie naar huis gaan? Maar wat was het een geslaagde dag! Nu ben jij vast nieuwsgierig wat die digitale interieurstyling cursus dan in houdt. Daar ga ik je in deze blog alles over vertellen!

.
digitale-interieurstyling-cursus1
Je vindt het leuk om bezig te zijn met je interieur en wilt graag leren over de stylen, kleuren en trends. De digitale interieurstyling cursus gaat simpel gezegd over je interieur stylen, maar het is natuurlijk veel meer dan dat. Zo heeft iedereen zijn eigen style, en dat zijn er nogal wat! Wat dacht je van scandinavisch, modern, landelijk, of misschien ga jij wel voor een heel vintage interieur. Tijdens de interieur cursus leer je hoe je jouw favoriete style naar jouw interieur vertaald.

Tijdens de interieurstyling cursus ga je aan de slag met een gratis online programma om daarmee digitale moodboards te maken. We leggen je uit hoe dit programma werkt en gaan vanuit daar door met de vertaling. ”That’s the fun part!” We duiken de style studio’s in op zoek naar de juiste accessoires en meubels om de moodbords te vertalen naar de praktijk. Maar we gaan ook aan de slag met je persoonlijke moodbord. We laten je zien hoe je kleuren en materialen kunt toepassen bij het stylen van je eigen interieur!

Van al die creativiteit krijg je honger.. tijd voor een heerlijke lunch! Tijdens de lunch vertellen we je alles over de laatste trends in de woonwereld. Hoe kan je deze trends toepassen? Waar moet je rekening mee houden tijdens het inrichten van een interieur en hoe komt een trend eigenlijk tot stand?

 

digitale-interieurstyling-cursus2

 

De interieurstyling cursus word gegeven op meerdere locatie’s in Nederland waaronder: Woondock duiven, Loods5 Amersfoort, Loods5 Sliedrecht en Loods5 Zaandam. De interieurstyling cursus duurt een hele dag (10:00 – 16:00) een druk programma met veel creativiteit en woon inspiratie.

Heb jij onze cursus ‘Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan, gevolgd’ dan is dit een leuk vervolg waarbij we dieper in gaan op de lesstof! Maar ook als je deze interieurcursus niet hebt gevolgd maar toch graag wat meer wilt leren over interieurstyling is deze digitale interieurstyling cursus geschikt voor jou!

 

Enthousiast en wil jij je direct aanmelden? Klik dan hier.

Benieuwd naar ons totale interieur cursus aanbod? Klik dan hier.