LYI Academy

Interieurstyling
cursussen & opleidingen

Ga jij binnenkort verhuizen, verbouwen of je interieur restylen? En zie jij het als een leuke uitdaging om zelf je nieuwe interieur in te richten? Of droom jij er al jaren van om van jouw passie voor interieur je werk te maken? Schrijf je in voor één van onze interieurstyling cursussen & opleidingen en maak je dromen waar!

8 weekse online interieurstyling cursus

Met de online interieurstyling cursus maak jij in slechts 8 weken tijd je eigen interieurplan. In de verschillende online modules vind je video’s en downloads die jou helpen jouw droominterieur te realiseren. 

Alles staat in de online leeromgeving, dus je kunt op je eigen tempo en lekker vanuit huis aan de slag met de opdrachten.

Na 8 weken heb jij een praktisch interieurplan liggen waarmee jij voor jouw huis een prachtig ingericht interieur realiseert.

interieurstylist worden

Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan

Is jouw droom een nieuw Interieur? Een Interieur dat bij jou en je wensen past? Dan kan je natuurlijk een interieurstylist of interieurontwerper inschakelen om je daarbij te helpen! Maar wat misschien nog wel leuker is, om het zelf te doen!

Speciaal daarvoor is de cursus “Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan” ontwikkeld waarbij je tijdens twee cursusdagen onder deskundige begeleiding je eigen Interieurplan maakt!

De cursus word gegeven in onze inspiratie studio.

PRO interieurstyling opleiding

Ga jij jouw droom waarmaken om te werken als interieurstylist? Denk jij alleen maar “dat wil ik ook kunnen!” bij het zien van prachtige interieurs in magazines en op tv?

Jij wilt graag leren hoe je voor opdrachtgevers een goed plan en droominterieur realiseert, maar waar begin je? Dan is de PRO interieurstyling cursus iets voor jou! 

Deze interieuropleiding hebben we speciaal voor jou ontwikkelt als jij er al een tijdje van droomt om van je interieurpassie je werk te maken!

LYI inspiratiestudio - opent eind ktober 2021

PRO
Next level traject

Ga jij jouw interieurstyling business naar the next level tillen en jouw droombedrijf creëren? Je hebt de eerste stappen naar je droom om te werken als interieurstylist al gezet en bent jouw onderneming begonnen. Nu begint het pas echt! Of je hebt al de nodige ervaring opgedaan als interieurstylist en bent klaar voor de volgende stap. Jouw bedrijf kan wel een boost gebruiken!

Het PRO Next Level traject is een maatwerk traject dat speciaal is ingericht op jouw behoeften en interieurstyling business. Een jaar lang krijg je van ons 1-op-1-begeleiding om jouw interieurbedrijf een flinke boost te geven!

8 weekse online interieurstyling cursus

Maak in 8 weken tijd jouw eigen interieurplan met onze online interieurstyling cursus. Lekker vanuit huis in je eigen tempo aan de slag met alle opdrachten en het maken van je eigen interieurplan. Via Facebook antwoord op al je vragen of doe mee aan de VIP versie waarbij je vier keer kunt skypen om feedback te krijgen op jouw interieurplan! Lees snel verder voor meer info.

PRO interieurstyling cursus

Ga jij in 2020/2021 jouw droomjob als Interieurstylist waarmaken? De bladen staan vol met de meest prachtige interieurs, op tv komen de meest geweldige metamorfoses voorbij en jij denkt dan aan maar 1 ding; DAT WIL IK OOK KUNNEN! Je twijfelt er al heel lang over of je hier nu niet eindelijk iets meer mee wilt gaan doen…Maar waar moet je beginnen? Nou hier dus! Met de PRO interieurstyling cursus gaan wij jou helpen eindelijk deze stap te maken.

Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan

Is jouw droom een nieuw Interieur? Een Interieur dat bij jou en je wensen past? Dan kan je natuurlijk een interieurstylist of interieurontwerper inschakelen om je daarbij te helpen! Maar wat misschien nog wel leuker is, om het zelf te doen! Speciaal daarvoor hebben we deze cursus ontwikkeld waarbij jij onder deskundige begeleiding je eigen Interieurplan maakt!
Laatste
Reviews

Stop waiting for tomorrow start now

Scroll naar top