Cursussen

Interieurstyling
cursussen

8 weekse online interieurstyling cursus

Maak in 8 weken tijd jouw eigen interieurplan met onze online interieurstyling cursus.

Je kunt lekker vanuit huis in je eigen tempo aan de slag met alle opdrachten en het maken van je eigen interieurplan. Je krijgt toegang tot de online leeromgeving met alle video’s en downloads.

Via Facebook antwoord op al je vragen of doe mee aan de VIP versie waarbij je vier keer een Zoom sessie hebt om feedback te krijgen op jouw interieurplan! 

PRO interieurstyling cursus

Ga jij in 2021 jouw droomjob als Interieur stylist waarmaken?

De bladen staan vol met de meest prachtige interieurs, op tv komen de meest geweldige metamorfoses voorbij en jij denkt maar aan 1 ding; DAT WIL IK OOK KUNNEN!

Je twijfelt er al heel lang over of je hier nu niet eindelijk iets meer mee wilt gaan doen…Maar waar moet je beginnen?

Nou hier dus! Met de PRO interieurstyling cursus gaan wij jou helpen eindelijk deze stap te maken.

8 weekse online interieurstyling cursus

Maak in 8 weken tijd jouw eigen interieurplan met onze online interieurstyling cursus. Lekker vanuit huis in je eigen tempo aan de slag met alle opdrachten en het maken van je eigen interieurplan. Via Facebook antwoord op al je vragen of doe mee aan de VIP versie waarbij je vier keer kunt skypen om feedback te krijgen op jouw interieurplan! Lees snel verder voor meer info.

PRO interieurstyling cursus

Ga jij in 2020/2021 jouw droomjob als Interieurstylist waarmaken? De bladen staan vol met de meest prachtige interieurs, op tv komen de meest geweldige metamorfoses voorbij en jij denkt dan aan maar 1 ding; DAT WIL IK OOK KUNNEN! Je twijfelt er al heel lang over of je hier nu niet eindelijk iets meer mee wilt gaan doen…Maar waar moet je beginnen? Nou hier dus! Met de PRO interieurstyling cursus gaan wij jou helpen eindelijk deze stap te maken.

Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan

Is jouw droom een nieuw Interieur? Een Interieur dat bij jou en je wensen past? Dan kan je natuurlijk een interieurstylist of interieurontwerper inschakelen om je daarbij te helpen! Maar wat misschien nog wel leuker is, om het zelf te doen! Speciaal daarvoor hebben we deze cursus ontwikkeld waarbij jij onder deskundige begeleiding je eigen Interieurplan maakt!
Laatste
Reviews
Karin
Karin
Sint-Oedenrode
Lees verder
Wij zijn begonnen met het bouwen van een Brabants boerderijtje.Voor mij was het super fijn om in deze begin fase van de bouw al te starten met de inspirerende cursus van Mignon, zodat ik de opgedane kennis op tijd kan toepassen. Bedankt Mignon!
Ellen
Ellen
Groenlo
Lees verder
Vanmiddag een ontzettende leuke, gezellige, perfect georganiseerde middag gehad; Love Your Interior Event bij Woondock Duiven! Met o.a. interessante lezingen van Mignon zelf (waaronder ‘Kleur in je interieur’), de mogelijkheid om met een personal shopper op stap te gaan en diverse andere, leuke workshops. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Een erg inspirerende middag!! Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!! Thnx Mignon voor dit top event!
Moniek
Moniek
Winterswijk
Lees verder
Cursus Instagram – Duidelijke, heldere en enthousiaste uitleg. Door zelf aan de slag te gaan en samen de foto’s te bespreken zet je snel grote stappen. Absolute aanrader voor iedereen die met Instagram aan de slag wil!!
Linda
Linda
Coevorden
Lees verder
Ik heb de cursus gedaan en ons woonkamer is super geworden….zeker de moeite waard en de investering heb je er zo weer uit…
Harriette
Harriette
Oss
Lees verder
Erg leuke, interessante en gezellige cursus! In vier middagen van moodboard tot lichtplan. Veel van opgestoken!
Anouk
Anouk
Duiven
Lees verder
Ik heb de cursus ontzettend leuk ervaren op de gave locatie van Blend. Een relaxte en ongedwongen sfeer. Ondanks mijn verwachtingen had ik aan alle vier de lessen evenveel. Van moodbord tot kleurenplan, en zelfs het verlichtingsplan wat tegen mijn verwachtingen in ging!
Marieke
Marieke
Elst
Lees verder
Vind je het ook zo lastig om een bepaalde stijl toe te passen in je interieur en weet je niet hoe en waar te beginnen? Volg dan zeker de cursus bij Mignon! Goede adviezen, begrijpbare theorie en leuke praktijk opdrachten zorgen ervoor dat je na je cursus vol zelfvertrouwen aan de slag kunt! Los van de gezelligheid.
Annelies
Annelies
Gouda
Lees verder
Gisteren de allerlaatste avond gehad van de cursus! Wat heb ik veel geleerd! Mignon maakt je enthousiast en zorgt ervoor dat je er ook zelf mee aan de slag gaat! Pluspunt vind ik dat ze ook durft aan te geven op het moment dat ze vind dat iets minder geschikt is. Ik weet nu veel meer wat voor invloed kleur en licht heeft op je interieur! Nu maar snel in de praktijk gaan brengen!
Renate
Renate
Arnhem
Lees verder
Gezelligheid, vak kennis en een super creatieve omgeving. (cursus locatie Blend) Een inspirerende cursus waarbij ik mijn grootste verandering leerde kennen. Je interieur inrichten door middel van gevoel en niet alleen door te denken wat klopt of mooi is.
Olga
Olga
Nijmegen
Lees verder
“Naast dat het elke week erg gezellig was onder gelijkgestemden, vond ik het leuk om met de ideeën die ik had een moodboard te maken en aan de hand van de tips van Mignon alles om te kunnen zetten naar een mooi en sfeervol interieurplan.”

Stop waiting for tomorrow start now

Scroll naar top