Business Boost

Wil jij jouw interieurstyling business een Boost geven?

Yes je bent al een tijdje lekker aan de slag met jouw interieurstyling business. Maar diep van binnen weet je ook dat er veel meer uit te halen valt! Je bent ambitieus en enthousiast om er echt wat van te gaan maken! 

Maar je kunt wel wat inspiratie gebruiken, iemand die kritisch met je meekijkt, je visie meegeeft en misschien wel even die spreekwoordelijke schop onder de kont kan geven…

Jij herkent jezelf hierin:

Samen business boosten op een inspirerende locatie aan het strand in Den Haag. We kijken hoe jij je bedrijf het beste vorm kunt gaan geven, maar vooral ook wat je zelf wilt gaan bereiken!

Het allerbelangrijkste is dat je plezier hebt in je werk en dat dit goed te combineren is met alles wat jij wilt in je leven. Een klankbord van iemand die met je meekijkt, je kritische vragen stelt en conceptmatig meedenkt kan veel verheldering geven. Laagdrempelig in een relaxte en ontspannen sfeer werken aan jouw bedrijf.

Wat gaan we zoal doen? 

Tijdens een 4 uur durende sessie gaan we met jouw bedrijf aan de slag. We bespreken jouw doelen en welke richting je uit wilt en maken op basis daarvan een plan van aanpak. Een intensieve dag waarmee je naderhand naar huis gaat met heel veel antwoorden en een plan van aanpak en concrete acties om zelf mee aan de slag te gaan.

Na 4 weken hebben we een korte zoomcall om te evalueren hoe het met je acties/plan van aanpak staat.

Mignon van de Bunt

Mignon is al meer dan 15 jaar succesvol als zelfstandig interieurontwerper, stylist en productdesigner. Daarnaast ruim 25 jaar ondernemer in verschillende branches en runt samen met haar man Erik drie (interieur)bedrijven. 

Mede door haar eigen uitdagingen, als gevolg van ziekte, is ze super gemotiveerd om haar dromen en doelen na te jagen en het beste uit haar leven te halen. Dit gunt ze anderen ook en daarom is het begeleiden van andere ambitieuze professionals ook een van haar grote passies! 

Naast haar eigen Interieurstudio in Den Haag, geeft ze via het platform Love Your Interior verschillende cursussen en begeleidingstrajecten aan interieurprofessionals (To Be)!

Create a vision that makes you wanna jump out of bed in the morning

Klaar om jouw business te Boosten?

Klaar om jouw bedrijf te boosten?

Neem voor vragen gerust contact op via info@loveyourinterior.nl en wie weet tot snel!

Scroll naar top