Business Boost

Wil jij jouw interieurstyling business een Boost geven?

Yes, je bent al een tijdje lekker bezig met jouw interieurstyling business. En eigenlijk heb je niks te klagen. Maar diep vanbinnen weet je ook dat je er veel meer uit kunt halen. Je bent ambitieus en enthousiast om écht wat van te maken van jouw interieurstyling business.

Je barst van de ideeën en daardoor heb je geen idee waar je moet beginnen. Of je zit juist vast en kunt daarom wel wat inspiratie gebruiken. Dan is het fijn om iemand te hebben die kritisch met je meekijkt. Iemand die je weer een scherpe visie meegeeft en die jou misschien wel even die spreekwoordelijke schop onder de kont kan geven…

Jij herkent jezelf hierin:

Dan is de interieurstyling Business Boost samen met Mignon iets voor jou! Tijdens de business boost – op een inspirerende locatie aan het strand van Den Haag – kijken we hoe jij je bedrijf het beste vorm kunt geven. Daarnaast focussen we vooral op wat je zelf wilt bereiken! Waar wil je heen en wat zijn je doelen?

Wij vinden het allerbelangrijkste dat jij plezier hebt in je werk. En dat dit goed te combineren is met alles wat jij wil in je leven, zowel privé als zakelijk. Een mede-ondernemer die met je meedenkt, die je kritische vragen stelt en conceptmatig meedenkt, kan veel verheldering en inspiratie geven om weer verder te gaan. Tijdens de Business Boost werken we op een laagdrempelige manier in een relaxte en ontspannen sfeer aan jouw bedrijf.

Wat is de interieurstyling Business Boost?

Tijdens een sessie van 4 uur werken we aan jouw bedrijf. We bespreken jouw doelen, waar je heen wil met je interieurbedrijf en maken samen een plan van aanpak. Je mag al je vragen en ideeën bij ons neerleggen. Het is een intensieve sessie waarna jij naar huis gaat met concrete stappen om zelf jouw business te boosten.

Na 4 weken hebben we een korte Zoom-call. Dan vinden we het leuk om te horen hoe het met jouw acties gaat en of we nog ergens bij kunnen helpen. Wil jij graag een Business Boost sessie inplannen?

Mignon van de Bunt

Mignon is al meer dan 15 jaar succesvol als zelfstandig interieurontwerper, stylist en productdesigner. Daarnaast ruim 25 jaar ondernemer in verschillende branches en runt samen met haar man Erik drie (interieur)bedrijven. 

Mede door haar eigen uitdagingen, als gevolg van ziekte, is ze super gemotiveerd om haar dromen en doelen na te jagen en het beste uit haar leven te halen. Dit gunt ze jou ook! Daarom is het begeleiden van andere ambitieuze professionals ook één van haar grootste passies!

Naast haar eigen Interieurstudio in Den Haag, geeft ze via het platform Love Your Interior verschillende cursussen en begeleidingstrajecten aan interieurprofessionals (To Be)!

Create a vision that makes you wanna jump out of bed in the morning

Klaar om jouw business te Boosten?

Klaar om jouw business te boosten?

Neem voor vragen gerust contact op via info@loveyourinterior.nl en wie weet tot snel!

Scroll naar top