Stoer en industrieel, vandaag mogen we binnenkijken bij Marian!

Een nieuwe woning vraagt om een nieuw interieur. Hoe nieuwsgierig waren wij dus toen we langs mochten komen voor een binnenkijker bij Marian! Ook Marian is één van onze oud cursisten die deel heeft genomen aan de Loveyourinterior cursus ”Maak je eigen interieurplan.” 

 

In het interieur van Marian zien we een rustige basis die een lichte subtiele warme tint heeft. Omdat er veel stoere en industriële items in het interieur terugkomen zorgt dit voor een goed contrast en creëer je ook sfeer.

 

 

Persoonlijke items met een verhaal geven je interieur karakter. Wij vinden het een echte eyecatcher dit gave vintage kastje, wat vinden jullie? Wil jij ook graag een mooi vintage item? Vraag dan eens of je op zolder van oma mag rommelen of breng de kringloop eens een bezoekje en wie weet met wat van gave vondst jij thuis komt!

 

 

Een gewaagde kleur deze rode kast. Iets wat Marian voor de cursus niet zo snel gekozen zou hebben. De kast maakt het net iets spannender door zijn uitgesproken kleur. Ook zorgt de kast voor eenheid doordat het rode accent vaker in het interieur terug komt.

 

 

 

Hier zie je het moodboard dat Marian heeft gemaakt toen zij aan de cursus begon. Wij vinden het een geslaagd resultaat!

 

Marian durft nu voor echte kleurstatements te gaan, dit zou ze voor de cursus niet gedaan hebben. Wil jij nou ook graag aan de slag met je interieur? Creatief maar kom je er net niet helemaal uit? Meld je dan hier snel aan voor één van onze nieuwe cursussen en wie weet komen we de volgende keer bij jou langs voor een binnen kijker!

 

Meer binnenkijkers bekijken? Klik dan hier.