Binnenkijken bij Anja

Bang voor kleur? Het interieur van Anja bewijst maar weer eens hoe mooi uitgesproken kleuren kunnen zijn. Kom snel binnenkijken!

Wat hadden we weer een leuke dag! De hele dag on tour door de Achterhoek benieuwd naar de gerestylde interieurs van onze oud cursisten waar we deze keer mogen binnenkijken. Het blijft zo leuk om steeds weer te zien hoe de stylen soms heel erg uit een kunnen lopen. Zo mochten we eerst binnenkijken in een fris maar stoer interieur van Vanessa. Heb jij de blog al gelezen?

 

We stappen weer in de auto op weg naar Anja, waar we bij een heel ander interieur binnenkijken. Gewaagd, misschien? Maar wij vinden het een geslaagde restyling! We kunnen wel zeggen dat kleur hier het keyword voor het interieur is. Anja laat met haar interieur maar weer eens zien hoe goed je diverse uitgesproken kleuren met elkaar kan combineren.

 

Mix and match je eetkamerstoelen. Durf net als Anja eens voor een combi van kleuren te kiezen in plaats van alle eetkamerstoelen in een kleur te kiezen. Dit zorgt voor een lekkere eigenwijze twist in je interieur.

 

Hoe heb je de cursus ervaren?

Ik was al erg enthousiast voordat ik me op gaf. Toen ik deze cursus in het begin dat jullie starten voorbij zag komen wilde ik eigenlijk al mee doen. Ik heb het toen eerst nog voor mijzelf vooruitgeschoven. Maar toen ik hoorde van iemand die de cursus al wel deed hoe leuk het was, heb ik zelf twee vriendinnen en twee collegas benaderd en hebben we ons opgegeven! Ik vond de cursus erg leuk, ik ben altijd al met interieur bezig en heb nu een aantal dingen geleerd die ik kan toepassen!

 

Wat had je voor de cursus nooit gedaan?

Wat ik nog nooit gedaan had is een moodboard maken en op schaal bijvoorbeeld een woonkamer tekenen. Dit kan ik nu toepassen op elke ruimte die ik wil veranderen!

 

Wat had je niet verwacht?

Ik had niet verwacht dat ik het eindresultaat nu al klaar zou hebben en dat ik mijn salontafel toch doormidden heb gezaagd. Iets waar ik al heel lang over na dacht. De tafel is door midden en staat inmiddels niet bij mijzelf maar bij mijn zoons in de hal als lange bank.

 

Zou je de cursus aanraden en waarom?

Ik raad de cursus al aan meerdere mensen aangeraden omdat het gewoon alleen al leuk is om de sfeer in je eigen huis gezellig en mooi te maken! Nu weet je hoe je het aan moet pakken! Dus ik zou zeggen: doen!

 

Waar ben je het meest blij mee na de cursus?

Ik ben het meest blij met het eindresultaat! Een mooi lang meubel gemaakt door Holt. Een collega van mij en dit geeft een moderne uitstraling aan de kamer. De kleuren zijn ook erg mooi geworden!

Scroll naar top