Het is alweer bijna kerst, wat is dit jaar toch snel gegaan en wat was het een tof Love Your Interior jaar!

Inmiddels hebben we de afgelopen 3 jaar al bijna in totaal aan 400 deelnemers de Interieurcursus mogen geven! Heel bijzonder als we terugkijken naar hoe het ontstaan is.

3 jaar geleden kreeg ik ‘Mignon’ regelmatig de vraag of ik niet ook een workshop of cursus wilde geven. na een klein oproepje via Facebook of er nog meer interesse voor was stroomde mijn mailbox vol, hebben we in no time Vanuit de Interieur cursus ‘ Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan ontwikkeld en gingen de eerste twee cursussen in januari van start met in totaal de eerste 16 deelneemsters.

Inmiddels dus al weer bijna drie jaar verder en worden de cursussen door heel Nederland gegeven door verschillende stylisten.

Voor 2019 staan er ook weer een heel aantal cursussen gepland, maar eerst gaan we nog even genieten van de komende feestdagen.

Twee jaar geleden was fotograaf Henny van Belkom bij ons thuis om ons kersthuis vast te leggen. Onlangs stonden deze foto’s ook in de Fabulous Mama dus kan ik ze nu ook met jullie delen.

Mocht ik jou voor de feestdagen niet meer persoonlijk spreken, dan wil ik je via deze we en namens het hele Love Your Interior team hele fijne feestdagen toewensen en een Woontastisch 2019!

En kom je er in 2019 niet uit en kan je wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van jouw woondromen? Meld je dan aan voor een van de cursussen die gepland staan! >>>>>>