DAPP FRIETWINKEL

Na een paar uurtjes slenteren door de stad beginnen de meeste mensen lekkere trek te krijgen (wij in ieder geval wel). Dan kun je kiezen voor een salade, de McDonalds of een lekker belegd broodje. Maar wij kwamen in het hartje van Utrecht een onwijs leuke hotspot tegen waar je met je lekkere trek prima terecht kunt!

Dapp Frietwinkel opende zijn eerste winkel nog geen vier jaar geleden in Utrecht. Daarvoor serveerde zij hun patat op de Dapp Frietfiets. Door het concept onderscheiden zij zich van een normale snackbar. Zij maken hun patat zelf, en dat doen ze met hun biologische aardappelen. Dit ambachtelijke sfeertje voel je meteen als je een stap de winkel in zet.

Als je binnen komt zie je hun geweldige vintage inrichting. Oude stoelen, een oude houten vloer, een oude vuilnisbak, bijpassende wandafwerking en het belangrijkste: een heel gezellig en passend totaal plaatje. Wij waren er meteen door geïnspireerd en… de friet smaakt ook nog eens heel erg goed!

Wij raden het zeker aan! En ook al ben je niet zo gek op friet, alleen voor het interieur zou je al eens een kijkje moeten gaan nemen. Dapp Frietwinkel zit in de Vinkenburgstraat 10 te Utrecht. Het zit ook gevestigd in Zwolle, Leiden, Breda en Den Haag.

Hieronder nog een paar foto’s die wij zelf gemaakt hebben:

 

www.frietwinkel.nl