Cadeau stress? Vandaag hebben we tien cadeau tips onder de € 15,- voor je!

Lukt het jou maar niet om nou een leuk cadeautje te vinden voor de kerstdagen? Geen paniek! Vandaag hebben wij namelijk tien cadeau tips voor je die ook nog eens onder de vijftien euro zijn. Hoe leuk is dat?

 

Cadeau tip 1:

Op zoek naar een origineel cadeau voor een groot lief hebber van planten? Kies dan voor deze hippe plantenstandaard van Madam Stoltz.

 

Cadeau tip 2:

Gek op foto’s maar zijn de fotolijstjes wel aan een update toe? Show dan je favoriete herinneringen in deze toffe fotolijst van Madam Stoltz. Deze gave fotolijst mag namelijk zeker gezien worden! Stylingtip, je kan er natuurlijk ook een mooie veer, takje of ander item in stoppen.

 

Cadeau tip 3:

Gek op posters? Dan mag deze zeker niet ontbreken bij de verzameling. Deze poster van Mo-Ca is gemaakt van canvas en is verkrijgbaar met diverse quotes en opdrukken, hoe leuk!

 

Cadeau tip 4:

De afwas is waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid maar met dit toffe afwasmiddel van Meraki wordt het toch een stukker leuker! Niet alleen praktisch maar deze mooie fles mag ook nog eens gezien worden in je keuken. We like it!

 

Cadeau tip 5:

We hebben nog een leuk item voor die keukenprins of prinses, want hoe leuk is het om je eigen kookboek te schrijven? In dit leuke notitieboek van The Gift Label schrijf je al je favoriete recepten op. En door het leuke kaft mag hij ook zeker pronken in de keuken.

 

Cadeau tip 6:

Onze handen hebben heel wat te verduren. Dus verwen ze eens met een heerlijk zeepje van Meraki. Verkrijgbaar in diverse geuren dus er zit er ook vast eentje voor jou bij!

 

Cadeau tip 7:

Let’s be creative! Ga lekker aan de slag met deze Do It Yourself van Draadzaken en maak je eigen Himmeli drop. Het leuke aan dit item is dat je hem later nog kan uitbreiden of je plaatst er een mooi air plantje in.

 

Cadeau tip 8:

Waarom zou je kiezen voor een saaie degelijke wasmand als je ook voor een hippe wasmand als deze van House Doctor kan kiezen. Wij weten het wel..

 

Cadeau tip 9:

Wat een schattig doosje is het hé. Dit leuke glazen doosje van á La Pala kan je gebruiken als mini memory box, zet er een klein plantje in met het dekseltje open of geef het gewoon een mooi plekje in huis!

 

Cadeautip 10:

Deze Office clips van House Doctor, zou iedereen in huis moeten hebben. Wees een beetje creatief en je kan er alle kanten mee op! Wat dacht je ervan om ze te gebruiken als bordenklem voor aan de muur? Hang er je mooiste theedoek aan in de keuken, of bevestig leuke posters ermee aan een gaaf rek. En je kan ze natuurlijk ook gewoon gebruiken waar ze voor bedoelt zijn. Multifunctioneel dus!

 

We hopen dat er tussen deze tien cadeau tips een aantal leuke opties voor jou bij zitten. Want als de cadeaus binnen zijn hebben we namelijk ook nog een paar hele leuke in pak tips voor je! En omdat het bijna kerst is doen we er ook nog een cadeautje bij. Ben je al nieuwsgierig geworden? Hou het magazine dan in de gaten want we zijn snel bij je terug!